Artikel

September 29, 2021 0

Festival | Protean Nggawe Dunia

Cork Midsummer Festival, sing diadegake ing taun 2008, wis ngrembaka ing taun-taun pungkasan lan saiki bisa uga [...]

Kritik

Oktober 1, 2021 0

Kritik | 'Obrolan Mesthi, Ora Ana Sing Ngucap'

'Obrolan Mesthi, Ora Ana Sing Ngucap Tembung' kanthi konsep langsung lan kompleks, [...]