Artikel

November 25, 2022 0

Profil Pameran | Cahya Dormant

Ing novel pungkasan WG Sebald, Austerlitz (London: Hamish Hamilton, 2001), ana momen sing luar biasa ing [...]

Kritik

November 23, 2022 0

Kritik | 'Balung ing Loteng'

Pameran kelompok antargenerasi, 'Bones in the Attic', ing Galeri Hugh Lane, nawakake [...]