Artikel

Juli 30, 2021 0

Kolom | Satus Musim Panas

Musim panas iki minangka centenary kelairane Joan Eardley. Badai badai musim panas ing taun 1989 nggawa pelukis iki [...]

Kritik

Juli 28, 2021 0

Kritik | Richard Mosse, 'Mlebu lan Kisi (Moria)'

Galeri Butler nampi tamu menyang premier Irlandia saka rong karya adhedhasar layar sing misuwur dening [...]

News

Juli 9, 2021 0

Akuisisi Koleksi Dewan Seni Anyar - 2021

Dewan Kesenian seneng ngumumake manawa wis nambah 30 karya seni ing Koleksine sing bakal katon [...]