Kebijakan Statement

Kebijakan Privasi

Tanggal efektif: 13 April 2018

The Sculptors Society of Ireland CLG dagang minangka Artis Visual Irlandia ("kita", "kita", utawa "kita") ngoperasikake situs web https://visualartistsireland.com ("Layanan").

Kaca iki ngandhani bab kabijakan kita babagan koleksi, panggunaan, lan pambocoran data pribadhi nalika sampeyan nggunakake Layanan kita lan pilihan sampeyan wis kagayut karo data kasebut.

Kita nggunakake data kanggo nyedhiyakake lan ngapikake Layanan. Kanthi nggunakake Layanan, sampeyan setuju karo koleksi lan panggunaan informasi sesuai karo kabijakan kasebut. Kajaba ditetepake ing Kebijakan Privasi iki, istilah sing digunakake ing Kebijakan Privasi iki nduweni teges padha kaya ing Syarat lan Ketentuan, sing bisa diakses saka https://visualartistsireland.com

Definisi

Data pribadi

Data pribadi yaiku data babagan individu sing bisa ditemokake saka data kasebut (utawa saka informasi kasebut lan informasi liyane sing ana ing kepemilikan utawa kamungkinan bakal teka menyang kita).

Data Pangguna

Data panggunaane yaiku data sing dikumpulake kanthi otomatis kedadeyan kanthi nggunakake Layanan utawa saka infrastruktur Layanan kasebut dhewe (umpamane, duration of a visit page).

Cookies

Koki minangka potongan data cilik sing disimpen ing piranti pangguna.

Data Controller

Data Controller tegese wong sing (bisa mandhiri utawa bebarengan utawa padha karo wong liya) nemtokake tujuane lan cara nggawe data pribadi, utawa bakal diproses.

Kanggo tujuan Kebijakan Privasi iki, kita minangka Kontrol Data data sampeyan.

Prosesor Data (utawa Penyedhiya Layanan)

Prosesor Data (utawa Penyedia Layanan) tegese wong (liyane saka karyawan Data Controller) sing ngolah data ing atas Data Controller.

Kita bisa nggunakake layanan saka Various Service Providers kanggo ngolah data luwih efektif.

Subyek Data

Subyek Data yaiku sapa wae sing urip miturut subyek Data Pribadi.

Pengguna

Pangguna minangka pangguna kanthi nggunakake Layanan. Pangguna cocog karo Subyek Data, yaiku subyek Data pribadi.

Informasi Koleksi lan Panggunaan

Kita ngumpulake macem-macem jinis informasi kanggo macem-macem tujuan kanggo nyedhiyakake lan nambah Service kita marang sampeyan.

Jinis Data Diklumpukake

Data pribadi

Nalika nggunakake Layanan kita, kita bisa njaluk sampeyan menehi informasi pribadi tartamtu sing bisa digunakake kanggo kontak utawa ngenali sampeyan ("Data Pribadi"). Informasi pribadhi bisa kalebu, nanging ora diwatesi karo:

  • Alamat email
  • Jeneng pisanan lan jeneng mburi
  • nomer telpon
  • Alamat, Negara, Provinsi, Kode Pos / Kode Pos, Kutha
  • Cookie lan Data Pangguna

Kita bisa nggunakake Data Pribadi kanggo ngubungi sampeyan karo buletin, materi pemasaran utawa promosi lan informasi liyane sing bisa narik kawigaten sampeyan. Sampeyan bisa milih ora nampa, utawa kabeh komunikasi kasebut saka kita kanthi ngetutake tautan langganan utawa instruksi sing diwenehake ing email sing dikirim.

Data Pangguna

Kita uga bisa ngumpulake informasi babagan Layanan sing diakses lan digunakake ("Data Pangguna"). Data Pangguna iki bisa ngemot informasi kayata alamat protokol Internet Protokol (contone alamat IP), tipe browser, versi browser, kaca Layanan sing sampeyan kunjungi, wektu lan tanggal riko, wektu sing didol ing kaca kasebut, unik piranti pengenal lan data diagnostik liyane.

Nglacak Data Cookies

Kita nggunakake cookie lan teknologi pelacakan sing padha kanggo trek kegiatan ing Layanan kita lan informasi tartamtu.

Cookie yaiku file kanthi jumlah data cilik sing kalebu pangenalan unik anonim. Cookie dikirim menyang browser saka situs web lan disimpen ing piranti sampeyan. Teknologi nelusuri uga digunakake yaiku beacon, tags, lan skrip kanggo ngumpulake lan nglacak informasi lan kanggo nambah lan nganalisis Layanan kita.

Sampeyan bisa nglatih browser kanggo nolak kabeh cookie utawa kanggo nunjukake yen cookie dikirim. Nanging, yen sampeyan ora setuju karo cookie, sampeyan ora bisa nggunakake sawetara Service.

Conto Cookies sing digunakake:

  • Cookie Sesi. Kita nggunakake Cookie Sesi kanggo ngoperasikake Layanan kita.
  • Cookie Keutuhan. Kita nggunakake Cookie Keprigelan kanggo ngeling-eling preferensi lan macem-macem setelan.
  • Cookie Keamanan. Kita nggunakake Keamanan Cookies kanggo tujuan keamanan.

Nggunakake Data

The Sculptors Society of Ireland CLG dagang minangka Artis Visual Irlandia nggunakake data sing diklumpukake kanggo macem-macem tujuan:

  • Kanggo nyedhiyani lan njaga Layanan kita
  • Kanggo ngabari sampeyan babagan owahan Layanan kita
  • Kanggo ngidini sampeyan melu fitur interaktif Layanan kita nalika sampeyan milih nglakoni
  • Kanggo nyedhiyakake dhukungan pelanggan
  • Kanggo ngumpulake analisis utawa informasi penting supaya bisa nambah Layanan kita
  • Kanggo ngawasi panggunaan Layanan kita
  • Kanggo ndeteksi, nyegah lan alamat masalah teknis
  • Kanggo nyedhiyani sampeyan kabar, penawaran khusus lan informasi umum babagan barang, layanan lan acara liyane sing kita tawarkan sing padha karo sing sampeyan wis dituku utawa ditakoni babagan kajaba sampeyan wis milih ora nampa informasi kasebut

Penyimpanan Data

The Sculptors Society of Ireland CLG dagang minangka Artis Visual Irlandia bakal nahan Data Pribadi mung yen perlu kanggo tujuan sing ditemtokake ing Kebijakan Privasi iki. Kita bakal njaga lan nggunakake Data Pribadi nganti dibutuhake kanggo netepi kewajiban legal (kayata, yen dijaluk njaga data sampeyan supaya tundhuk karo undang-undang sing ditrapake), ngrampungake perselisihan, lan ngetrapake kesepakatan lan kabijakan legal.

Sculptors Society of Ireland CLG dagang minangka Artis Visual Irlandia uga bakal makaryakke Data Panggunaan kanggo tujuan analisis internal. Data Panggunaan umume disimpen sajrone wektu sing luwih cekak, kajaba yen data iki digunakake kanggo ngiyatake keamanan utawa kanggo nambah fungsionalitas Layanan, utawa kita duwe kewajiban kanggo njaga data iki sajrone wektu sing luwih dawa.

Transfer Data

Informasi sampeyan, kalebu Data Peribadi, bisa ditransfer menyang - lan dikelola ing komputer sing ana ing luar negara, provinsi, negara utawa yurisdiksi pamaréntahan liyane ing ngendi hukum proteksi data bisa beda-beda tinimbang sing saka jurisdiksi.

Yen sampeyan ana ing njaba Irlandia lan pilih menehi informasi kanggo kita, priksa manawa kita mindhah data kasebut, kalebu Data Pribadi, menyang Irlandia lan diproses ing kana.

Panjenengan idin kanggo Kebijakan Privasi iki banjur ditundha informasi sampeyan minangka persetujuan kanggo transfer kasebut.

Perdagangan Sculptors Society of Ireland CLG minangka Artis Visual Irlandia bakal njupuk kabeh langkah sing perlu kanggo mesthekake yen data sampeyan ditrapake kanthi aman lan sesuai karo Kebijakan Privasi iki lan ora ana transfer Data Pribadi sing bakal ditindakake menyang organisasi utawa negara kajaba ana ana kontrol sing cukup kalebu keamanan data sampeyan lan informasi pribadi liyane.

Pambocoran Data

Keterbukaan kanggo Penegakan Hukum

Ing kahanan tartamtu, The Sculptors Society of Ireland CLG dagang minangka Artis Visual Irlandia bisa uga kudu nyampekano Data Pribadi sampeyan yen diwajibake ditindakake miturut ukum utawa kanggo nanggepi panjaluk sing sah dening pejabat publik (kayata pengadilan utawa lembaga pamrentah).

Keperluan Hukum

The Sculptors Society of Ireland CLG dagang minangka Artis Visual Irlandia bisa nyampekano Data Pribadi sampeyan kanthi yakin manawa tumindak kasebut perlu kanggo:

  • Kanggo tundhuk karo kewajiban hukum
  • Kanggo nglindhungi lan mbela hak utawa properti dagang The Sculptors Society of Ireland CLG minangka Artis Visual Irlandia
  • Kanggo nyegah utawa neliti kesalahane sing bisa nyambung karo Service
  • Kanggo njaga keamanan pribadi pangguna Layanan utawa umum
  • Kanggo nglindhungi hukuman liga

Keamanan Data

Keamanan data sampeyan penting kanggo kita, nanging elinga yen ora ana cara panularan liwat Internet, utawa metode panyimpenan elektronik kanthi aman kanggo 100. Nalika kita usaha nggunakake sarana sing bisa ditampa kanthi komersil kanggo nglindhungi Data Pribadi, kita ora bisa njamin keamanan mutlak.

Hak sampeyan

Sculptors Society of Ireland CLG dagang minangka Artis Visual Irlandia tujuane kanggo njupuk langkah sing cukup supaya sampeyan bisa mbenerake, ngowahi, mbusak, utawa matesi panggunaan Data Pribadi.

Yen bisa, sampeyan bisa nganyari Data Pribadi langsung ing bagean setelan akun. Yen sampeyan ora bisa ngganti Data Pribadi, hubungi kami kanggo nggawe pangowahan sing dibutuhake.

Yen sampeyan pengin dilaporake babagan Data Pribadi sing dicekel babagan sampeyan lan yen sampeyan pengin data kasebut dibuwang saka sistem kita, hubungi kami.

Ing kahanan tartamtu, sampeyan duwe hak:

  • Kanggo ngakses lan nampa salinan Data Pribadi sing dakwenehi babagan sampeyan
  • Kanggo mbenerake Data Pribadi sing dicekel babagan sampeyan sing ora akurat
  • Kanggo njaluk pambusakan Data Pribadi sing dicekel babagan sampeyan

Sampeyan duwe hak portabilitas data kanggo informasi sing diwenehake menyang dagang The Sculptors Society of Ireland CLG minangka Artis Visual Irlandia. Sampeyan bisa njaluk salinan Data Pribadi ing format elektronik sing umum digunakake supaya sampeyan bisa ngatur lan mindhah.

Elinga yen kita bisa njaluk sampeyan verifikasi identitas sadurunge nanggapi panjalukan kuwi.

Layanan panyedhiya

Kita bisa nggunakake perusahaan pihak katelu lan individu kanggo nggampangake Layanan kita ("Penyedia Layanan"), kanggo nyedhiyakake Service kanggo pihak kita, kanggo nindakake layanan sing gegandhengan karo Layanan utawa kanggo mbantu kita nganalisa babagan Layanan kita.

Pihak katelu iki nduweni akses menyang Data Pribadi sampeyan mung kanggo nglakoni tugas kasebut kanggo pihak kita lan kudu ngetrapake utawa nggunakake aplikasi kasebut kanggo maksud apa wae.

Analytics

Kita bisa nggunakake panyedhiya layanan pihak katelu kanggo ngawasi lan nganalisis panggunaan Layanan kita.

Google Analytics

Google Analytics minangka layanan analytics web sing ditawakake Google sing nglacak lan laporan lalu lintas situs web. Google nggunakake data sing diklumpukake kanggo nglacak lan ngawasi panggunaan Layanan kita. Data iki dienggo bareng karo layanan Google liyane. Google bisa nggunakake data sing diklumpukake kanggo nemtokke lan nggawe pribadhi iklan jaringan iklan dhewe.

Sampeyan bisa milih supaya ora nggawe aktivitas sampeyan ing Layanan sing kasedhiya kanggo Google Analytics kanthi nginstal add-on browser Google Analytics. Tambahan kasebut nyegah JavaScript Google Analytics (ga.js, analytics.js, lan dc.js) saka nuduhake informasi nganggo Google Analytics babagan kunjungan aktivitas.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi Google, bukak kaca web Katentuan Privasi Google: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

pembayaran

Kita bisa nyedhiyani produk lan / utawa layanan sing dibayar ing Service. Dadi, kita nggunakake layanan pihak katelu kanggo pamrosesan pembayaran (umpamane pemroses pembayaran).

Kita ora nyimpen utawa ngumpulake rincian kertu pembayaran. Informasi kasebut disedhiyakake langsung menyang pamroses pembayaran pihak katelu kita, kanthi nggunakake informasi pribadhi sing diatur dening Kebijakan Privasi. Prosesor pamroses kasebut mematuhi standar sing disetel dening PCI-DSS sing dikelola dening Dewan Standar Keamanan PCI, sing minangka usaha gabungan merek kaya Visa, Mastercard, American Express, lan Discover. Syarat PCI-DSS bantuan njamin informasi penanganan aman.

Proses pambayaran sing kita gunakake yaiku:

Stripe

Kebijakan Privasi bisa ditampilake ing https://stripe.com/us/privacy

PayPal utawa Braintree

Kebijakan Privasi bisa ditampilake ing https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full

Pranala menyang Liyane Situs

Layanan kita bisa ngemot pranala menyang situs liya sing ora dioperasikake dening kita. Yen sampeyan ngeklik link pihak katelu, sampeyan bakal diarahake menyang situs pihak katelu. Kita saestu paring nedahaken babagan Kebijakan Privasi saben situs ingkang panjenengan kunjungi.

Kita ora duwe kontrol lan ora tanggung jawab kanggo konten, kawicaksanan pribadhi utawa laku situs utawa layanan pihak katelu.

Kebijakan Anak

Layanan kita ora ngandhani sapa wae ing jaman 13 ("Anak").

Kita ora sengaja ngumpulake informasi sing identitas pribadi saka sapa waé ing umur 13. Yen sampeyan dadi wong tuwa utawa wali lan sampeyan wis weruh yen Anak sampeyan wis nyedhiyani data pribadi, hubungi kita. Yen kita dadi weruh yen kita wis nglumpukake Data Pribadi saka bocah-bocah tanpa verifikasi persetujuan parental, kita njupuk langkah kanggo mbusak informasi kasebut saka server kita.

Owahan Kanggo Kebijakan Privasi Iki

Kita bisa nganyarake Kebijakan Privasi kita saka wektu kanggo wektu. Kita bakal ngandhani manawa ana owah-owahan kanthi ngeposake Kebijakan Privasi anyar ing kaca iki.

Kita bakal ngandhani sampeyan liwat email lan / utawa kabar penting ing Layanan kita, sadurunge owah-owahan dadi efektif lan nganyari "tanggal efektif" ing ndhuwur Kebijakan Privasi iki.

Sampeyan disaranake kanggo maneh Kebijakan Privasi iki kanthi periodik kanggo owah-owahan. Owah-owahan kanggo Kebijakan Privasi iki efektif nalika lagi dikirim ing kaca iki.

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Kebijakan Privasi iki, hubungi kami:

  • Kanthi email: info@visualartists.ie