Podcast VAN - Babagan 6: Aideen Barry

VAN Podcast minangka seri podcast saka Visual Artists Ireland.

Diterbitake saben rong sasi, The VAN Podcast nampilake obrolan online, direkam saka jarak jauh, kanthi macem-macem kontributor kanggo saben masalah Lembar Warta Artis Visual. Iki menehi kesempatan kanggo ngrembug babagan sawetara ide sing muncul saka teks sing diterbitake, uga menehi wawasan babagan praktik sing luwih akeh.

Babagan 6 nampilake wawancara karo Aideen Barry, fokus ing komisi skala gedhe saiki kanggo Kaunas 2022, Ibukota Budaya Eropa, lan pameran solo sing bakal teka ing Galeri Seni Kutha Limerick.

Aideen Barry minangka seniman visual Irlandia sing wis kerja lan mamerake sacara ekstensif ing Irlandia lan internasional. Dheweke kapilih dadi anggota Aosdána ing 2019, lan Royal Hibernian Academy ing 2020. Aideen diwakili dening Galeria Isabel Hurley ing Spanyol, lan afiliasi karo Galeri Catherine Clark ing San Francisco, lan Mothers Tankstation ing Irlandia.

Versi suntingan wawancara iki bakal diterbitake ing VAN edisi November/Desember 2021.

[Gambar Unggulan: Aideen Barry, Klostės, produksi isih; gambar duweni artis lan Kaunas 2022, Ibukutha Budaya Eropa]

Sumber: Visual Artists News Irlandia