Преведете
Мини ВАН
Од грозни урбани графити до апстрактен надреализам, miniVAN вешто се движи низ уметничкиот пејсаж кој постојано се развива, рефлектирајќи го пулсот на модерната култура.

Инспириран од пионерскиот дух на вестите за визуелни уметници, miniVAN тргнува да го редефинира пејзажот на современата уметност, обезбедувајќи сеопфатна платформа и за етаблираните уметници и за новите таленти. Додека ги почитуваме корените на минатото, жестоко го прифаќаме духот на промената, замислувајќи иднина во која уметноста продолжува да го инспирира и предизвикува човечкото искуство.

Преполн со волшебни карактеристики, ексклузивни интервјуа и едиторијали што предизвикуваат размислување, секое издание на The miniVAN е колекционерско уметничко дело само по себе. Читателите може да очекуваат инсајдерски увиди, анегдоти од зад сцената и прослава на неопеаните херои кои го обликуваат уметничкиот рајт.

Визионерскиот тим зад miniVAN се состои од реномирани уметнички писатели, почитувани уметници и куратори и страсни креативци посветени на курирање на збогатено искуство за читателите и уметниците.

MiniVAN ве поканува да тргнете на несекојдневно патување кое ги надминува границите на имагинацијата. Без разлика дали сте љубител на уметност, младиот и надежен уметник или едноставно сте љубопитни за трансформативната моќ на визуелното изразување, miniVAN ветува дека ќе ја разгори вашата страст и ќе ги прошири вашите хоризонти, носејќи ве од внатрешноста на студиото на уметникот до широкото подрачје на креативноста. практики кои постојат надвор од тоа како размислуваме за визуелната уметност.