Artikel

September 29, 2021 0

Festival | Protean Ngadamel Dunya

Cork Midsummer Festival, anu didirikeun taun 2008, parantos mekar dina sababaraha taun ka pengker sareng ayeuna tiasa janten [...]

Critique

Oktober 1, 2021 0

Kritik | 'Paguneman Anu Dipasihkeun, Teu Aya anu Ngucapkeun Kecap'

'Paguneman Anu Dibutuhkeun, Teu aya Anu Nyarios Kecap' sakaligus lugas sareng kompléks dina konsép, [...]