Artikel

Januari 27, 2023 0

Festival / Biennial | EVA Internasional 2023

Thomas Pool: Kumaha karya anjeun ngaréspon kana implikasi ideologis, administrasi, sareng sosial [...]

Critique

Januari 30, 2023 0

Kritik | Grace Dyas, 'Pangalaman Maryam Magdalena'

A Mary Magdalene Experience mangrupikeun pamasangan pilem anu seukeut sareng lucu ku seniman sareng aktivis Grace Dyas. The [...]