Artikel

Januari 24, 2022 0

Propil Festival | Silih asah

Berwick Film & Media Art Festival (BFMAF) diadegkeun dina 2005 ku filmmaker Huw Davies sareng seniman. [...]

Critique

Januari 21, 2022 0

Kritik | Helen Hughes 'sareng Sumuhun, daydreamer SurRender'

'Sareng Sumuhun, daydreamer SurRender' ku Helen Hughes mangrupikeun paméran kaopat anu dikurasi ku Naomi Draper, anu [...]