Tentang Kami

Anggota VAI nampi salinan édisi cetak kami langsung ka panto na, genep kali sataun, ogé seueur manpaat anu sanés, kalebet nyayogikeun dukungan langsung pikeun karya urang sareng seniman masing-masing. Pilarian langkung seueur ngeunaan gabung sareng VAI sareng kéngingkeun édisi cetak kalayan langkung seueur konténna dikirimkeun ka panto anjeun.

Visual Artists Irlandia mangrupikeun nami dagang ayeuna tina Sculptors 'Society of Ireland. The Sculptors 'Society of Ireland didirikeun taun 1980. Mimitina mah diadegkeun pikeun ningkatkeun pidangan profesional para pemahat, ningkatkeun profil patung sareng ngembangkeun kualitas sareng ruang lingkup prosedur sareng kasempetan komisioning. Sakumaha anggota pendiri sacara ringkes ngajelaskeunana - "pikeun ngajantenkeun nagara ningali patung salaku bagian tina kahirupan sadidinten".

Dina ngungkulan kabutuhan ieu, Masarakat ngagagas simposium patung sahingga nyayogikeun kasempetan pikeun para pematung damel sareng bahan-bahan énggal, kontéks énggal sareng dasarna, ngalaksanakeun dialog sareng rakana. Pameran sareng konperénsi ogé nyayogikeun platform anu diperyogikeun pikeun patung Irlandia kontémporér, maturan pikeun sacara kritis ngajiwaan sareng ngadorong mekarna bentuk seni di Irlandia. SSI 'Newsletter' nawiskeun seniman aksés kana inpormasi sareng forum pikeun diskusi ngeunaan praktékna.

Masarakat ogé berperan dina mempermudah palaksanaan 1988 tina Persén pikeun panerapan Seni di Irlandia, ngembangkeun kode prakték pikeun komisioning seni umum sareng dipimpin ku conto ku nyandak manajemen komisi.

Kusabab didirinya, Sculptors 'Society ngadorong definisi anu paling lega tina prakték patung kalebet pembuatan obyék, média dumasar-lensa, seni digital, instalasi sareng pagelaran. Kawijakan kabuka sareng inklusif ieu ogé mangrupikeun program jasa sareng sumberdaya anu ditingkatkeun nyababkeun kanaékan anu signifikan dina kaanggotaan dina sababaraha taun saatos maotna Asosiasi Artis Irlandia di 2002.

Dina taun 2005 masarakat Sculptors 'mutuskeun pikeun ngalakukeun mérek ulang organisasi sareng nganggo nami bisnis Visual Artists Irlandia. Organisasi ayeuna nyayogikeun sadayana seniman visual sareng mangrupikeun hiji-hijina badan perwakilan sadaya-Irlandia pikeun seniman visual profesional.

Salaku badan inti, kami nawiskeun rangkeian jasa anu paling lega anu didesain khusus pikeun seniman visual sareng organisasi seni visual ku spesialis. Amanat kami langsung tina: seniman visual masing-masing, grup seniman, organisasi kasenian, sareng padamel seni mandiri anu mikawanoh kami salaku otoritas utama. Tujuan kami pikeun nyayogikeun: inpormasi, dukungan, naséhat, sareng conto prakték anu pangsaéna dina cara diaksés sareng jelas dipikaharti.

Tim khusus kami ngahontal ieu nganggo dukungan kauangan anggota kami, Déwan Seni Irlandia, Déwan Seni Irlandia Kalér, Déwan Kota Dublin, penghasilan nyalira, ogé ngalangkungan sumbangan kauangan sareng jasa

Milarian situs utama kami di:

Visual Artis Irlandia - .ieu
Visual Artis Irlandia - NI