Pernyataan privasi

kabijakan privasi

Tanggal épéktip: 13 April 2018

The Sculptors Society of Irlandia CLG dagang salaku Visual Artis Irlandia ("kami", "kami", atanapi "kami") ngoperasikeun halaman wéb https://visualartistsireland.com ("Layanan").

Kaca ieu informs anjeun tina kawijakan urang ngeunaan koleksi, pamakéan, sarta panyingkepan data pribadi mun anjeun migunakeun Service urang jeung pilihan geus pakait sareng data éta.

Kami nganggo data anjeun pikeun nyayogikeun sareng ningkatkeun Layanan. Ku ngagunakeun Layanan, anjeun satuju kana pangumpulan sareng panggunaan inpormasi saluyu sareng kawijakan ieu. Kacuali ditetepkeun dina Kebijakan Privasi ieu, istilah anu dianggo dina Kabijakan Privasi ieu ngagaduhan hartos anu sami sareng dina Sarat sareng Kaayaan urang, tiasa diaksés tina https://visualartistsireland.com

definisi

Data pribadi

Data pribadi hartina data ngeunaan hiji individu hirup anu bisa dicirikeun tina data eta (atawa ti jelema sareng inpo sejenna boh diilikan kami atawa kamungkinan datangna kana diilikan kami).

pamakéan Data

Pamakéan Data nyaéta data dikumpulkeun otomatis boh dihasilkeun ku pamakéan Service atawa ti infrastruktur Service sorangan (contona, durasi datangna halaman).

cookies

Cookie mangrupikeun data alit anu disimpen dina alat pangguna.

data controller

Data Controller hartosna jalma anu (boh nyalira atanapi babarengan atanapi sasarengan sareng jalma sanés) nangtoskeun tujuanana sareng cara kumaha data pribadi, atanapi anu kedah diolah.

Pikeun kaperluan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, kami mangrupikeun Pangendali Data pikeun data anjeun.

Prosesor Data (atanapi Panyayogi Jasa)

Data Processor (atanapi Panyayogi Jasa) hartosna saha waé (salain ti padamel Data Controller) anu ngolah data atas nama Data Controller.

Urang bisa make ladenan rupa panyadia ladenan di urutan pikeun ngolah data anjeun leuwih éféktif.

Judul Data

Subjék Data nyaéta saha waé jalma anu hirup anu janten poko Data Pribadi.

nu make

Pangguna mangrupikeun jalma anu ngagunakeun Layanan kami. Pangguna pakait sareng Subjék Data, anu janten poko Data Pribadi.

Koléksi informasi Jeung Paké

Urang kumpulkeun sababaraha tipena béda informasi pikeun sagala rupa kaperluan nyadiakeun tur ningkatkeun Service kami ka anjeun.

Rupa Data dikumpulkeun

Data pribadi

Bari maké Service urang, urang bisa nanya nyadiakeun kami kalayan informasi diwanoh pribadi tangtu nu bisa dipaké pikeun ngahubungan atanapi ngaidentipikasi anjeun ( "Data Pribadi"). Pribadi informasi diwanoh mungkin kaasup tapi teu diwatesan ka:

  • Alamat email
  • ngaran hareup jeung ngaran tukang
  • Nomer telepon
  • Alamat, Propinsi, Province, ZIP / kode Pos, Kota
  • Cookies na Data Dianggo

Kami tiasa nganggo Data Pribadi anjeun pikeun ngahubungi anjeun ku buletin, pamasaran atanapi bahan promosi sareng inpormasi sanés anu tiasa dipikaresep ku anjeun. Anjeun tiasa milih kaluar tina nampi naon waé, atanapi sadayana, komunikasi ieu ti kami ku nuturkeun tautan unsubscribe atanapi pitunjuk anu disayogikeun dina email anu urang kirim.

pamakéan Data

Urang ogé bisa ngumpulkeun informasi kumaha Service kasebut diakses sarta dipaké ( "Dianggo Data"). Data Dianggo ieu bisa ngawengku informasi kayaning Internet alamat komputer urang Protocol (misalna Alamat IP), jenis browser, Vérsi browser, kaca of Service urang nu didatangan, waktos sareng kaping tina kadatangan anjeun, waktu spent dina pamadegan kaca, unik identifiers alat jeung data diagnostik lianna.

Nyukcruk Data Kuki

Urang make cookies sarta téknologi tracking sarupa lagu kagiatan dina Service urang jeung tahan informasi nu tangtu.

Cookies téh nyaéta payil kalawan jumlah leutik data nu bisa ngawengku hiji identifier unik anonim. Cookies nu dikirim ka panyungsi anjeun ti ramatloka sarta disimpen di alat Anjeun. téknologi nyukcruk ogé dipaké téh beacons, tag, sarta Aksara pikeun ngumpulkeun sarta lagu informasi jeung pikeun ngaronjatkeun jeung nganalisis Service urang.

Anjeun tiasa ngalatih panyungsi anjeun pikeun nampik sagala cookies atawa nunjukkeun lamun cookie a keur dikirim. Sanajan kitu, lamun teu nampi cookies, Anjeun bisa jadi teu bisa make sababaraha porsi of Service urang.

Conto Cookies kami nganggo:

  • Sidang Cookies. Urang make Sidang Cookies mun beroperasi Service urang.
  • Cookies leuwih sering dipake tinimbang. Urang make Cookies Préferénsi inget preferensi Anjeun sarta sagala rupa setélan.
  • Cookies Kaamanan. Urang make Kaamanan Cookies pikeun tujuan kaamanan.

Mangpaat Data

Perdagangan Sculptors Society of Ireland CLG salaku Visual Artis Irlandia nganggo data anu dikumpulkeun pikeun sababaraha tujuan:

  • Nyadiakeun jeung mertahankeun Service kami
  • Ngabéjaan ngeunaan parobahan Service kami
  • Pikeun ngidinan Anjeun pikeun ilubiung dina fitur interaktif ngeunaan Service kami mun anjeun milih bet kitu
  • Nyadiakeun rojongan customer
  • Pikeun ngumpulkeun analisis atawa informasi berharga supaya urang bisa ningkatkeun Service kami
  • Pikeun ngawas pamakéan of Service kami
  • Pikeun ngadeteksi, nyegah sarta alamat isu teknis
  • Pikeun nyadiakeun Anjeun sareng berita, nawaran husus sareng émbaran umum ngeunaan barang, jasa sareng acara anu sanésna kami nawiskeun anu siga hal anu anjeun parantos dibeuli atawa ditaroskeun ku iwal mun anjeun milih anu henteu nampi inpormasi sapertos kitu

Ingetan tina Data

The Sculptors Society of Irlandia CLG dagang salaku Visual Artis Irlandia bakal nahan Data Pribadi anjeun ngan salami diperyogikeun pikeun tujuan anu ditetepkeun dina Kawijakan Privasi ieu. Kami bakal nahan sareng ngagunakeun Data Pribadi anjeun dugi ka diperyogikeun pikeun matuh kana kawajiban hukum urang (contona, upami urang diperyogikeun nahan data anjeun pikeun matuh kana hukum anu berlaku), ngabéréskeun perselisihan, sareng ngalaksanakeun perjanjian sareng kawijakan légal kami.

The Sculptors Society of Irlandia CLG dagang salaku Visual Artis Irlandia ogé bakal nahan Data Pamakéan pikeun tujuan analisis internal. Data Pamakéan umumna dipikagaduh pikeun waktos anu langkung pondok, kajantenan nalika data ieu dianggo pikeun nguatkeun kaamanan atanapi ningkatkeun fungsionalitas Layanan kami, atanapi kami sacara hukum wajib ngajaga data ieu pikeun waktos anu langkung lami.

Mindahkeun data

Inpo Anjeun, kaasup Data Pribadi, bisa jadi dibikeun ka - sarta dijaga on - komputer lokasina di luar nagara anjeun, propinsi, nagara atawa yurisdiksi wewenang lianna dimana hukum panyalindungan data bisa béda ti jelema ti yurisdiksi Anjeun.

Upami anjeun ayana di luar Irlandia sareng pilih mikeun inpormasi ka urang, punten dicatet yén kami mindahkeun data, kalebet Data Pribadi, ka Irlandia sareng pemprosesana di dinya.

idin anjeun ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu dituturkeun ku kintunan Anjeun inpormasi sapertos ngagambarkeun kasapukan Kirim mun mindahkeun éta.

The Sculptors Society of Ireland CLG dagang salaku Visual Artists Irlandia bakal nyandak sadaya léngkah anu wajar diperyogikeun pikeun mastikeun yén data anjeun dirawat kalayan aman sareng saluyu sareng Kawijakan Privasi ieu sareng henteu mindahkeun Data Pribadi anjeun bakal lumangsung ka organisasi atanapi nagara kecuali aya. nyaéta kadali anu cekap kalebet kaamanan data anjeun sareng inpormasi pribadi sanés.

Panyingkepan Of Data

Panyingkepan pikeun penegak hukum

Dina kaayaan anu tangtu, The Sculptors Society of Ireland CLG dagang salaku Visual Artists Irlandia tiasa diperyogikeun pikeun nyingkab Data Pribadi anjeun upami diperyogikeun ku hukum atanapi salaku réspon kana pamundut anu sah ku otoritas publik (mis. Pengadilan atanapi agénsi pamaréntah).

Syarat légal

The Sculptors Society of Ireland CLG dagang salaku Visual Artists Irlandia tiasa nyingkab Data Pribadi anjeun ku kapercayaan anu saé yén tindakan sapertos kitu diperyogikeun pikeun:

  • Sasuai jeung hiji kawajiban légal
  • Ngajaga sareng membela hak atanapi milik The Sculptors Society of Ireland CLG dagang salaku Visual Artists Irlandia
  • Pikeun nyegah atawa nalungtik mungkin dosa di sambungan kalawan Service nu
  • Ngajaga kasalametan pribadi pamaké tina Service atanapi umum
  • Ngajaga ngalawan liability légal

Kaamanan Of Data

Kaamanan data anjeun anu penting pikeun kami, tapi inget yen aya metoda transmisi ngaliwatan Internet, atawa metoda gudang éléktronik nyaéta 100% aman. Bari urang narékahan pikeun ngagunakeun hartosna ditarima komersil ngajaga Data Pribadi Anjeun, urang moal bisa ngajamin kaamanan mutlak na.

Hak Anjeun

Perdagangan Sculptors Society of Ireland CLG salaku Visual Artists Irlandia tujuanna nyandak léngkah anu wajar pikeun ngamungkinkeun anjeun menerkeun, ngarobih, ngahapus, atanapi ngawatesan panggunaan Data Pribadi anjeun.

Iraha dimungkinkeun, anjeun tiasa ngamutahirkeun Data Pribadi anjeun langsung dina bagian setélan akun anjeun. Upami anjeun teu tiasa ngarobih Data Pribadi anjeun, mangga ngahubungan kami pikeun ngarobih anu diperyogikeun.

Upami anjeun hoyong diinpormasi naon Data Pribadi anu kami nyepeng ngeunaan anjeun sareng upami anjeun hoyong éta dihapus tina sistem kami, mangga ngahubungan kami.

Dina kaayaan anu tangtu, anjeun ngagaduhan hak:

  • Pikeun ngaksés sareng nampi salinan Data Pribadi anu kami tahan ngeunaan anjeun
  • Pikeun menerkeun naon waé Data Pribadi anu dicekel ngeunaan anjeun anu teu akurat
  • Pikeun nyungkeun hapusan Data Pribadi anu dicekel ngeunaan anjeun

Anjeun gaduh hak portabilitas data kanggo inpormasi anu anjeun nyayogikeun ka The Sculptors Society of Ireland CLG dagang salaku Visual Artists Irlandia. Anjeun tiasa nyungkeun kéngingkeun salinan Data Pribadi anjeun dina format éléktronik anu biasa dianggo supados anjeun tiasa ngatur sareng mindahkeun éta.

Perhatikeun yén urang bisa menta anjeun pariksa idéntitas anjeun méméh ngarespon kana requests misalna.

propaider laden

Urang bisa employ pausahaan pihak katilu tur individu pikeun mempermudah Service urang ( "Service panyadia"), nyadiakeun Service di atas nama urang, nedunan jasa Service nu patali atawa mantuan kami di analisa kumaha Service urang geus dipake.

pihak katilu ieu miboga aksés ka Data Pribadi Anjeun ukur keur ngalakukan tugas ieu atas nama urang jeung keur obligated teu nyingkab atanapi nganggo eta kanggo naon Tujuan lianna.

Analytics

Urang bisa make panyadia ladenan pihak-katilu ngawas jeung nganalisis pamakéan Service urang.

Google Analytics

Google Analytics nyaéta layanan web analytics ditawarkeun ku Google nu ngalacak na ngalaporkeun lalulintas ramatloka. Google ngagunakeun data dikumpulkeun pikeun ngalacak na ngawas pamakéan Service urang. data ieu babarengan jeung jasa Google lianna. Google bisa ngagunakeun data dikumpulkeun pikeun contextualize na pribados teh Iklan sahiji jaringan iklan na sorangan.

Anjeun tiasa milih-kaluar tina sanggeus dijieun kagiatan anjeun dina Service sadia Google Analytics ku cara masang milih-kaluar browser Google Analytics nambahkeun-on. The nambihkeun kana nyegah Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, sarta dc.js) ti babagi inpormasi kalawan Google Analytics ngeunaan aktivitas kunjungan.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan prakték privasi Google, punten buka halaman wéb Sarat Google: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

pangmayaran

Urang bisa nyadiakeun produk jeung / atawa jasa dibayar dina Service di. Dina kasus eta, kami nganggo jasa pihak-pihak pikeun ngolah mayar (misalna prosesor mayar).

Kami moal neundeun atanapi ngumpulkeun rinci kartu pamayaran anjeun. Inpo ieu disadiakeun langsung ka prosesor pembayaran ti pihak katilu anu anu nganggo inpormasi pribadi anjeun diatur ku Sarat jeung Kaayaan Pamakéan. Prosesor pamayaran ieu nuturkeun standar anu ditetepkeun ku PCI-DSS anu dikokolakeun ku Déwan Standar Kaamanan PCI, anu mangrupikeun usaha anu sarég kawas Visa, Mastercard, American Express and Discover. Syarat PCI-DSS mantuan mastikeun penanganan aman inpormasi pamayaran.

The prosesor pembayaran kami digawekeun ku anu:

belang

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan maranéhanana bisa ditempo di https://stripe.com/us/privacy

PayPal atanapi Braintree

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan maranéhanana bisa ditempo di https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full

Tumbu ka situs séjén

Service urang bisa ngandung tumbu ka situs séjén nu teu dioperasikeun ku kami. Lamun klik dina link pihak katilu, anjeun bakal diarahkeun ka loka éta pihak katilu urang. Urang niatna mamatahan anjeun marios ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan tina unggal situs anjeun didatangan.

Urang teu boga kontrol leuwih tur nganggap euweuh tanggung jawab eusi, kawijakan privasi atawa amalan naon situs pihak katilu atawa ladenan.

Privasi barudak

Service kami teu alamat saha di handapeun umur 13 ( "Barudak").

Urang ulah knowingly ngumpulkeun informasi diwanoh pribadi ti saha di handapeun umur 13. Mun anjeun indung atawa wali jeung anjeun sadar yen Anak anjeun geus disadiakeun kami kalawan Data Pribadi, mangga ngahubungan kami. Mun urang jadi sadar yen kami geus dikumpulkeun Data Pribadi ti barudak tanpa verifikasi idin parental, urang nyokot léngkah ngaleupaskeun éta informasi ti server kami.

Parobahan Pikeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu

Urang bisa ngamutahirkeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang ti jaman ka jaman. Urang bakal ngabéjaan parobahan naon ku ngeposkeun nu Sarat jeung Kaayaan Pamakéan anyar na kaca ieu.

Kami tiasa masihan terang ku email sareng / atanapi aya bewara dina Service urang, saencan parobosna janten efektif sareng ngapdet "tanggal éféktif" dina punclut Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu.

Anjeun disarankan pikeun marios Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu périodik pikeun parobahan nanaon. Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu nu mujarab basa aranjeunna keur dipasang dina kaca ieu.

Taros Kami

Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, mangga ngahubungan kami:

  • Ku email: info@visualartists.ie