Artikel

Artikel

Séance objék & Gambar

SUSAN MACWILLIAM NGADILAKAN PAMERTONGAN SURVEY SURVEY EXPERIBENTS 'EXPERIMENTER MODEN', Anu Bakal Dipidangkeun Dina Fe [...]

Mark Fisher, 1968 - 2017

Sakali deui dina awal taun 2000an, kuring mimiti nuturkeun blog ku karakter misterius anu disebut 'K-Punk'. K-Punk nyerat [...]

Brexit & Seni

VAI mangrupikeun badan Irlandia sadayana, anu hartosna yén Brexit bakal ngagaduhan pangaruh anu jelas pikeun urang sareng sadaya organisasi seni di peuntas [...]

Anjeun Ningali Hal

WAWANCARA BARAY RAYNE BARBARA WAGNER JEUNG BENJAMIN DE BURCA Ngeunaan partisipasi na dina 2016 SAO PAOLO BIENNIAL. [...]

Ngan Sebutkeun Henteu

Acara seniman Michael Wilkinson 'Singa Saatos Tilem', anu dipamerkeun dina bulan Méi kamari di Modern Institute [...]
1 ... 16 17 18 19 20 21