Artikel

Artikel

Nuju arus utama

Hatur nuhun pikeun ngalayang ku komodifikasi transnasional kami moal lami deui sumping di mayhem upami aya batur [...]

1:1 Skala

WAWANCARA HUKUM JOANNE ALISTAIR HUSDON, Sutradara MIMA JEUNG KOPERTOR ARTE ÚTIL. Dina 2014, Alistair Hudson éta [...]

Kota henteu Headless

WAWANCARA MICHAËLE CUTAYA DANIEL JEWESBURY, KURATOR TULCA FESTIVAL SENI VISUAL 2016 (5 - 20 NOVEMBER 2016). [...]

Deukeutna Sejarah

Kami damel luar biasa dina seni. Naha damel dinten di, dinten kaluar di studio, ngumbara panjang sareng lega [...]

Ngarangkep pajeulitna

FIONA WHELAN NYarioskeun ngeunaan Proyék Anu Datangna 'SEJARAH ALAM HARAPAN' JEUNG UJI Sababaraha Sejarah Sejarahna [...]

Seni Pangasupan

Pikeun édisi Séptémber Visual Artis 'Lembar Berita September / Oktober, kuring nuju fokus kana bentuk partisipasi sareng [...]

Bentuk dina Aksi

RHONA BYRNE JEUNG YVONNE McGUINNESS NGOMONGKEUN Ngeunaan Komisi SENI PUBLIK KOLABORATIF 'MOBI MOBIL'. [...]
1 ... 17 18 19 20 21