Critique

Palsu Ukiran Dipahat

Orla de Brí, Eileen Mac Donagh, Cathy Carman, Catherine Greene, Galeri Hamilton, Sligo, 1 Juni - 2 Séptémber Salaku [...]

Ieu Sanés Arsitéktur

Galeri Highlanes sareng Pusat Seni Droichead, Drogheda, 24 April - 21 Juni 2017 Kanggo Vitruvius, [1] suksés [...]

Jeng Mantel

Katherine Nolan, MART, Dublin, 2 - 31 Maret 2017 KATHERINE Nolan mangrupikeun seniman pagelaran anu karyana museur ka dirina [...]

Abdi hoyong nyerat sajak

Jonathan Mayhew, Pusat Seni Wexford, 27 Pébruari - 25 Maret 2017 [Infinite Jest] teu tiasa dibaca di cafe anu ramé, [...]

Tamu 2

Alice Burns, Charissa Martin, Elaine McGinn, George Robb, Paula Clarke, Stephanie Harrison, Forum Kesenian sareng Cacad, [...]

Hiji Saatosna

Mark Garry, Galeri Luan, Athlone, 11 Pébruari - 22 April 2017 Galeri Luan nembongan ngambang di Walungan [...]
1 ... 15 16 17 18 19 20