Critique

Dua manuk / hiji batu

Galeri Farmleigh, Dublin, 10 Juni - 7 Agustus 'Dua Manuk / Hiji Batu' mangrupikeun penjelajahan materialitas anu nyerep. [...]

Petualangan: Modal

Sean Lynch, LCGA, 21 Januari – 24 Maret 2015 “Manusa dilahirkeun taranjang, tanpa cakar, teu tiasa lumpat gancang, tanpa cangkang atanapi [...]

Dina Daging

Bridget O'Gorman, The LAB, Dublin, 29 Januari – 12 Maret 2016 Dina 2015 Bridget O'Gorman diulem kanggo ngaréspon, [...]

Anjeunna Iblis

Galeri Thread Emas, Belfast, 17 Désémber 2015–16 Pébruari 2016 Dina 'She Devil', dua layar proyéksi video [...]

Ngayakeun Taneuh Leres

Lisa Fingleton, Siamsa Tirus, Kerry, 30 Oktober – 4 Désémber 2015 Karya sentral dina 'Holding True Ground' nyaéta 30 [...]
1 ... 17 18 19 20