Taros Kami

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan Lembar Warta Artis Visual, kersa ngahubungi éditor ku pos atanapi email. Upami anjeun resep nyerat Lembar Warta Artis Visual, punten tingali kami Pitunjuk Kiriman halaman sateuacan ngahubungi kami.

Fitur Editor: Hukum Joanne joanne@visualartists.ie
Édisi Produksi / Desain / Iklan: Thomas Pool news@visualartists.ie

Lambaran Berita Artis Visual
Artis Visual Irlandia
The Masonry
151-156 Thomas Street
Pulo Usher
Dublin, D08 PY5E
T: + 353 (0) 1 672 9488
E: info@visualartists.ie
W: visualaritts.ie