Notices hukum

Notices hukum

Kami, Anu Ngoperasikeun Situs Wéb ieu, nyayogikeunana salaku layanan publik pikeun pangguna kami.

Punten sacara saksama marios aturan dasar ieu anu ngatur panggunaan Halaman Wéb. Punten perhatoskeun yén panggunaan Situs Wéb mangrupikeun perjanjian anu teu aya saratna pikeun nuturkeun sareng kaiket ku Sarat sareng Kaayaan Pamakéan ieu. Upami anjeun ("Pamaké") henteu satuju kana éta, tong nganggo Halaman Wéb, nyayogikeun bahan naon waé kana Halaman Wéb atanapi unduh bahan naon waé tina éta.

Operator gaduh hak pikeun ngapdet atanapi ngarobih Sarat sareng Kaayaan ieu iraha waé tanpa aya béwara sateuacanna ka Pangguna. Pamakéan Halaman Wéb anjeun saatos aya parobihan sapertos kitu mangrupikeun perjanjian tanpa syarat anjeun pikeun nuturkeun sareng kabeungkeut ku Sarat sareng Kaayaan ieu salaku dirobah. Kusabab kitu, urang ajak anjeun marios Sarat sareng Kaayaan Pamakéan ieu iraha anjeun nganggo Halaman Wéb.

Sarat sareng Kaayaan Pamakéan ieu dilarapkeun dina panggunaan Halaman Wéb sareng henteu dugi ka situs pihak katilu anu numbu. Sarat sareng Kaayaan ieu ngandung sakumna perjanjian ("Perjanjian") antara anjeun sareng Operator anu aya hubunganana sareng Halaman Wéb. Hak naon waé anu henteu dikaluarkeun sacara jelas di dieu ditangtayungan.

Diidinan sareng Dilarang Kagunaan

Anjeun tiasa nganggo Halaman Wéb pikeun tujuan hungkul ngabagi sareng tukeur ideu sareng Pangguna anu sanés. Anjeun moal tiasa nganggo Halaman Wéb pikeun ngalanggar hukum lokal, nagara bagian, nasional, atanapi internasional anu berlaku, kalebet tanpa watesan aya undang-undang anu berlaku pikeun antitrust atanapi prakték dagang atanapi bisnis haram anu sanés, hukum kaamanan féderal sareng nagara, peraturan anu diproklamasikeun ku jaminan AS. sareng Komisi Bursa, aturan naon waé bursa jaminan nasional atanapi jaminan sanésna, sareng undang-undang, aturan, sareng peraturan AS anu ngatur ékspor sareng ékspor ulang komoditas atanapi data téknis.

Anjeun moal tiasa unggah atanapi ngirimkeun matéri naon waé anu ngalanggar atanapi nyalahgunakeun hak cipta, patén, mérek dagang, atanapi rusiah padagangan naon waé, atanapi ngungkabkeun ngalangkungan Halaman Wéb inpormasi anu ditepikeun anu ngalangkungan palanggaran kawajiban karusiahan anjeun.

Anjeun moal ngunggah virus, cacing, kuda Trojan, atanapi kode komputer anu ngabahayakeun sanés, atanapi tunduk kana jaringan atanapi server Halaman Wéb pikeun beban lalu lintas anu teu masuk akal, atanapi upami ngalaksanakeun kalakuan anu dianggap ngaganggu operasi biasa tina Halaman Wéb.

Anjeun dilarang pisan komunikasi dina atanapi ngalangkungan Situs Wéb naon waé anu haram, ngabahayakeun, nyinggung, ngancam, nyiksa, fitnah, pelecehan, fitnah, cabul, cabul, bencong, benci, curang, jelas séksual, ras, étnis, atanapi bahan anu henteu pikaresepeun. sagala jinis, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, matéri naon waé anu nyorong kalakuan anu janten pelanggaran pidana, nimbulkeun tanggung jawab sipil, atanapi ngalanggar hukum lokal, nagara, nasional, atanapi internasional anu berlaku.

Anjeun leres-leres dilarang nyusun sareng nganggo inpormasi pribadi Pamaké anu sanés, kalebet alamat, nomer telepon, nomer fax, alamat email atanapi inpormasi kontak sanés anu tiasa dipidangkeun dina Halaman Wéb, pikeun kaperluan nyiptakeun atanapi nyusun pamasaran sareng / atanapi milis sareng ti ngirim Panganggo anu sanés bahan pamasaran anu teu dipénta, naha ku faksimili, email, atanapi sarana téknologi anu sanés.

Anjeun ogé sacara jelas dilarang nyebarkeun inpormasi pribadi Pamaké ka pihak katilu pikeun tujuan pamasaran. Operator bakal nganggap nyusun pamasaran sareng milis nganggo inpormasi pribadi Pamaké, ngirim bahan pamasaran anu teu dipénta ka Pangguna, atanapi nyebarkeun inpormasi pribadi Pamaké ka pihak katilu pikeun tujuan pamasaran salaku palanggaran matéri tina Syarat sareng Kaayaan ieu Anggo, sareng Operator ngagaduhan hak pikeun ngeureunkeun atanapi ngagantungkeun aksés anjeun kana sareng panggunaan Halaman Wéb sareng ngagantungkeun atanapi nyabut kaanggotaan anjeun dina konsorsium tanpa ngabalikeun duit tina iuran kaanggotaan anu dibayar.

Operator nyatet yén panggunaan inpormasi pribadi Pamaké anu teu sah anu aya hubunganana sareng koréspondénsi pamasaran anu teu dipénta ogé tiasa janten pelanggaran sababaraha undang-undang anti-spam nagara sareng féderal. Para Operator ngagaduhan hak pikeun ngalaporkeun nyalahgunakeun inpormasi pribadi Pangguna ka panegak hukum sareng aparat pamaréntah anu cocog, sareng Operator bakal kerjasama lengkep sareng otoritas anu nalungtik palanggaran hukum ieu.

Kirim Panganggo

Operator henteu hoyong nampi inpormasi rahasia atanapi proprietari ti anjeun ngalangkungan Halaman Wéb. Sagala matéri, inpormasi, atanapi komunikasi sanés anu anjeun kirimkeun atanapi diposting ("Kontribusi") kana Halaman Wéb bakal dianggap henteu rahasia.

Sadaya kontribusi kana situs ieu dilisensikeun ku anjeun dina Lisénsi MIT pikeun saha waé anu hoyong ngagunakeunana, kalebet Operator.

Upami anjeun damel pikeun perusahaan atanapi di Universitas, sigana anjeun henteu ngagaduhan hak cipta pikeun naon waé anu anjeun damel, bahkan dina waktos luang anjeun. Sateuacan masihan kontribusi kana situs ieu, kéngingkeun ijin tertulis ti perusahaan anjeun.

Daptar Diskusi Pengguna sareng Forum

Operator tiasa, tapi henteu diwajibkeun, ngawas atanapi marios daérah naon waé dina Halaman Wéb anu pangguna ngirimkeun atanapi ngirim komunikasi atanapi saling komunikasi, kaasup tapi henteu diwatesan kana forum pangguna sareng daptar email, sareng eusi komunikasi sapertos kitu. Operator, Nanging, moal ngagaduhan tanggel waler anu aya hubunganana sareng eusi komunikasi sapertos kitu, naha timbul atanapi henteu sahandapeun hukum hak cipta, fitnah, privasi, cabul, atanapi anu sanésna. Operator tiasa ngédit atanapi ngahapus kontén dina Halaman Wéb anu dumasar kana kawijaksanaan iraha waé.

Pamakéan Émbaran Pribadi Anu Diidentipikasi

Anjeun satuju pikeun nyayogikeun inpormasi anu leres, akurat, ayeuna, sareng lengkep nalika ngadaptar nganggo Halaman Wéb. Éta tanggung jawab anjeun pikeun ngajaga sareng langsung ngapdet inpormasi akun ieu pikeun ngajantenkeun leres, akurat, ayeuna, sareng lengkep. Upami anjeun nyayogikeun inpormasi anu licik, teu leres, teu akurat, henteu lengkep, atanapi henteu ayeuna, atanapi urang ngagaduhan alesan anu wajar pikeun curiga yén inpormasi sapertos kitu palsu, teu leres, teu akurat, henteu lengkep, atanapi henteu ayeuna, kami ngagaduhan hak pikeun ngagantungkeun atanapi ngeureunkeun akun anjeun tanpa aya bewara sareng nolak panggunaan halaman wéb anu ayeuna sareng anu bakal datang.

Sanaos bagian tina Halaman Wéb tiasa ditingali ngan ukur ku ngadatangan Halaman Wéb, pikeun ngaksés sababaraha Eusi sareng / atanapi fitur tambahan anu ditawarkeun dina Halaman Wéb, anjeun panginten kedah daptar salaku tamu atanapi ngadaptar salaku anggota. Upami anjeun ngadamel akun dina Halaman Wéb, anjeun tiasa dipenta pikeun nyayogikeun nami, alamat, ID pangguna sareng kecap akses anjeun. Anjeun tanggel waler pikeun ngajaga kerahasiaan kecap akses sareng akun sareng nanggungjawaban sadayana pikeun sadaya kagiatan anu aya hubunganana sareng kecap akses atanapi akun anjeun. Anjeun satuju langsung wartosan kami ngeunaan panggunaan anu teu diidinan boh tina kecap akses atanapi akun anjeun atanapi ngalanggar kaamanan anu sanés. Anjeun teras satuju yén anjeun moal ngijinkeun anu sanés, kalebet anu akun na parantos diberhentikan, ngaksés Wéb anu nganggo akun atanapi ID pangguna. Anjeun masihan Operator sareng sadaya jalmi atanapi éntitas sanés anu kalibet dina operasi Halaman Wéb hak pikeun ngirimkeun, ngawaskeun, nyandak, nyimpen, sareng nganggo inpormasi anjeun hubungan sareng operasi Situs Wéb sareng dina nyayogikeun jasa ka anjeun. Operator henteu tiasa sareng henteu nanggungjawabkeun tanggel waler atanapi tanggung jawab kana inpormasi anu anjeun kirimkeun, atanapi panggunaan anjeun atanapi pihak katilu atanapi nyalahgunakeun inpormasi anu dikirimkeun atanapi ditampi nganggo halaman wéb.

Indemnification

Anjeun satuju pikeun membela, nguntungkeun sareng teu bahaya ka Operator, agén, vendor atanapi suplai ti sareng ngalawan sagala klaim, karusakan, biaya sareng biaya, kalebet biaya pengacara anu lumayan, timbul tina atanapi aya hubunganana sareng panggunaan anjeun atanapi nyalahgunakeun Halaman Wéb, kalebet, tanpa watesan, pelanggaran anjeun kana Sarat sareng Kaayaan ieu, anu ngalanggar ku anjeun, atanapi palanggan atanapi pangguna sanés tina akun anjeun, ngeunaan hak cipta intelektual atanapi hak sanésna pikeun saha waé atanapi badan.

saenggeus

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu épéktip dugi ka lekasan ku salah sahiji pihak. Upami anjeun henteu satuju deui kabeungkeut ku Sarat sareng Kaayaan ieu, anjeun kedah lirén dina nganggo Halaman Wéb. Upami anjeun henteu sugema kana Halaman Wéb, konténna, atanapi salah sahiji istilah, kaayaan, sareng kawijakan ieu, hiji-hijina ubar légal anjeun nyaéta lirénkeun nganggo Halaman Wéb. Para Operator ngagaduhan hak pikeun ngeureunkeun atanapi ngagantungkeun aksés anjeun kana sareng panggunaan Halaman Wéb, atanapi bagian tina Halaman Wéb, tanpa aya bewara, upami kami yakin, dina kabijaksanaan kami, yén panggunaan sapertos éta (i) ngalanggar hukum anu berlaku; (ii) ngabahayakeun kapentingan urang atanapi kapentingan, kalebet sipat inteléktual atanapi hak-hak sanésna, jalma atanapi lembaga anu sanés; atanapi (iii) dimana Operator ngagaduhan alesan pikeun yakin yén anjeun ngalanggar Sarat sareng Kaayaan Pamakéan ieu.

HUTAN PENYAKITAN

SITUS WEBSIT DAN BAHAN BERKAITAN SEDIA DASARKEUNKEUN DASAR "AS IS" JEUNG "SEDIA SEDIA". SANGATNA TEU SANGGAP JAUH DENGAN HUKUM APLIKASI, OPERATOR NGASILKEUN KABEH JAMINAN, DIPÉRÉKSA ATAWA DIPERDASKEUN, NGASUNKEUN, TAPI TEU DIBATASKEUN, HARANSI DIPERBASKEUNKEUN MÉTORIKASI GAMPANG, ATAWA INFORMASI HENTEU. Operator THE JIEUNAN NO WAKILAN ATAWA JAMINAN yén SITUS WEB bakal minuhan sarat anjeun, ATAWA JEUNG MÉRÉKÉN anjeun SITUS WEBSITE bakal UNINTERRUPTED, SABATNA, aman, ATAWA GRATIS Kasalahan; Sanés operatorna ngadamel perwakilan naon waé atanapi jaminan salaku hasilna anu tiasa diala tina panggunaan halaman wéb. Operator NYIEUNAN NO WAKILAN ATAWA JAMINAN ANJENEUN JENIS, DEDAHUKEUN ATAWA DILAKSANAKAN, KAGUNG KOPERASI WEBSITE ATAWA INFORMASI, EUSI, MATERI, ATAWA PRODUK DIKASUKKEUN DI SITUS WEBIT.

TANPA ACARA JEUNG OPERATOR ATAWA ANJEUN ANTARA AGUNG, VENDOR ATAWA PEMASOKAN KITUNGGUHAN UNTUK ANU KURING ANJEUN (kaasup, TANPA Batesan, Karusakan Pikeun Keuntungan Kauntungan, INTERRUPTISI BISNIS, KALEUNGITAN INFORMASI) NGAGUNAKEUN SITUS WEB, sanaos operator parantos disarankeun pikeun kamungkinan karusakan sapertos kitu. Ieu panyingkepan CONSTITUTES bagian penting tina perjangjian ieu. Kusabab Sababaraha Pangadilan Larang Ékspirasi ATAWA Batesan Tanggung jawab pikeun karusakan konsékuansi atanapi INCIDENTAL, LIMITASI DI ATAS TEU AYA NU APA.

Anjeun ngartos sareng satuju yén naon waé kontén anu diunduh atanapi anu sanés didamel ngalangkungan panggunaan halaman wéb nyaéta dina diskriminasi sareng résiko anjeun nyalira yén anjeun bakal leres-leres tanggel waler pikeun sistem anu ngarugikeun sistem komputer anjeun ATAWA kaleungitan data atanapi bisnis internét anu dihasilkeun tina hasil éta Eusi. Operator moal tanggung jawab pikeun leungitna ATAWA karusakan anu disababkeun, Atanapi disababkeun, langsung atanapi henteu langsung, ku inpormasi atanapi ideu anu dikandung, disarankeun atanapi dirujuk dina atanapi mecenghul di situs web. KASILIHAN anjeun dina halaman wéb Sacara langsung dina résiko anjeun nyalira. Teu aya naséhat atanapi inpormasi, naha lisan atanapi anu diserat, kéngingkeun ku anjeun ti operator atanapi ngalangkungan operator, padamelna, atanapi pihak katilu anu kedah ngajantenkeun jaminan anu henteu jelas dilakukeun di dieu. ANJEUN KENEH, KU NGAGUNAKEUN SITUS WEBS, SAHA NGAGUNAKEUN WEBSITE ANU DINA RISIKO Sadayana.

BATASAN LIABILITAS. DALAM TANPA CIRI JUMLAH JEUNG TI TEORI HUKUM ATAU SADAYANA, DINA DINA TOR, KONTRAK, KEKERTASAN, TANGGUNG JAWAB ATAWA LAIN, KUDU OPERATOR ATAWA SALIRA AGÉNYA, VENDOR ATAWA PEMBEDAAN HENTEU NGAGUNAKEUN ORANG LAIN. , Kaleungitan ATAWA KALUNGGUAN RUGI ATAWA KERUSAKAN SIFAT naon waé anu timbul tina ATAWA Hubungan sareng Pamakéan ATAWA KAMAMPUH KANGGO NGAGUNAKEUN SITUS WEBLAN ATAWA PIKEUN BREach OF SECURITY INSOCIATED WITH THE TRANSMISSION OF SENSITIVE INFORMASI WEBSITE, NGASUSUKKEUN, TANPA BATASAN, RUGI Pikeun KAUNTUNGAN NGILANGKEUN, KALEUNGITAN HADE, KALEUNGSAAN ATAWA KORUPSI DATA, GAMPANG KERJA, AKURASI HASIL, ATAWA GAGAL KOMPUTER ATAWA MALFUNSI, sanaos A Répréséntasi Hadir anu Hadir DIKETAHUI KAGAMPUHAN KASILUAN KITU.

TANGGUNG JUMLAH TANGGUNG JAWAB operator pikeun naon waé sareng sadaya tuduhan anu aya hubunganana sareng halaman wéb moal kalangkungan lima urang Dolar ($ 5.00). Pamakéan satuju sareng pangakuan yén watesan tiheula pikeun tanggung jawab mangrupikeun dasar anu penting dina barauin sareng operator anu henteu bakal nyayogikeun situs web anu teu aya watesan sapertos kitu.

umum

Website éta di-host di Amérika Serikat. Operator henteu ngaku yén Kandungan dina Halaman Wéb cocog atanapi tiasa diunduh di luar Amérika Serikat. Akses kana Eusi meureun henteu légal ku jalma tangtu atanapi di nagara-nagara tangtu. Upami anjeun ngaksés Halaman Wéb ti luar Amérika Serikat, anjeun ngalakukeun éta ku résiko nyalira sareng tanggung jawab patuh kana hukum yurisdiksi anjeun. Ketentuan Konvensi PBB ngeunaan Kontrak pikeun Penjualan Barang Internasional moal dilarapkeun kana Sarat ieu. Pihak tiasa masihan bewara ka pihak sanésna ngan ukur sacara tertulis di tempat bisnis utama pésta éta, diperhatoskeun perwira hukum pimpinan partai éta, atanapi dina alamat anu sanésna atanapi ku cara anu sanés anu ditangtoskeun ku partai dina tulisan. Bewara bakal dianggap dikintunkeun kana pangiriman pribadi atanapi faksimili, atanapi, upami dikirimkeun ku surat anu disertakeun nganggo prabayar, 5 dinten damel saatos tanggal ngirim, atanapi, upami dikirim ku kurir sapeuting internasional kalayan prabayar ongkos kirim, 7 dinten damel saatos tanggal milis. Upami aya bekel di dieu anu teu tiasa dilaksanakeun, bekel sésana bakal teras-terasan tanaga tanaga kapangaruhan ku cara naon waé. Salajengna, pihak-pihak satuju pikeun ngagentos kaayaanana anu teu tiasa dikuatkeun ku dibekelan anu tiasa dilaksanakeun anu paling caket kana maksud sareng pangaruh ékonomi tina panyediaan anu teu tiasa dilaksanakeun. Judul bagian ngan ukur pikeun tujuan rujukan sareng henteu ngahartikeun, ngawatesan, ngahartoskeun atanapi ngajelaskeun ruang lingkup atanapi tingkat bagian sapertos kitu. Gagalna Operator pikeun ngalakukeun anu aya kaitannana sareng ngalanggar Pasatujuan ieu ku anjeun atanapi anu sanés sanés mangrupikeun pengabaian sareng henteu kedah ngawatesan hak-hak Operator anu aya kaitannana sareng pelanggaran sapertos atanapi pelanggaran salajengna. Sagala tindakan atanapi prosés anu timbul tina atanapi aya hubunganana sareng Pasatujuan ieu atanapi panggunaan Situs Wéb kedah dibawa ka pengadilan Bélgia, sareng anjeun satuju kana yurisdiksi pribadi sareng tempat pangadilan sapertos kitu. Naon sababna aksi anu anjeun gaduhkeun perkawis panggunaan Wéb anjeun kedah dimimitian dina sataun (1) taun saatos klaim atanapi panyabab timbulna tindakan. Syarat ieu nyatakeun sakabeh pamahaman sareng perjanjian pihak-pihak, sareng ngagentoskeun sagala perjanjian lisan atanapi tulisan atanapi pamahaman antara pihak-pihak, ngeunaan masalah poko na. Pengecualian tina ngalanggar penyediaan Pasatujuan ieu moal ditaksir salaku pengabaian tina pelanggaran anu sanés atanapi salajengna.

Tautan kana Bahan sanés

Website éta tiasa ngandung tautan kana situs anu dipiboga atanapi dioperasikeun ku pihak katilu mandiri. Tautan ieu disayogikeun kanggo genah sareng rujukan anjeun hungkul. Kami henteu ngendalikeun situs sapertos kitu, ku sabab éta, kami henteu tanggel waler pikeun eusi naon waé anu dipasang dina situs ieu. Kanyataan yén Operator nawiskeun tautan sapertos kitu henteu kedah ditaksir ku cara naon waé salaku dukungan, otorisasi, atanapi sponsor situs éta, eusina atanapi perusahaan atanapi produk anu dirujuk di jerona, sareng Operator ngagaduhan hak pikeun nyatet kurangna afiliasi na, sponsor, atanapi dukungan dina Halaman Wéb. Upami anjeun mutuskeun ngaksés salah sahiji situs pihak katilu anu dihubungkeun ku Halaman Wéb, anjeun ngalakukeun ieu sadayana ku résiko anjeun nyalira. Kusabab sababaraha situs ngalaksanakeun hasil pamilarian otomatis atanapi naha numbu anjeun ka situs anu ngandung inpormasi anu dianggap henteu pantes atanapi nyerang, Operator henteu tiasa dipertanggungjawabkeun pikeun akurasi, patuh hak cipta, légalitas, atanapi kasopanan matéri anu aya dina situs pihak katilu, sareng anjeun ieu sacara teu tiasa dibatalkeun ngaleungitkeun klaim ngalawan kami ngeunaan situs sapertos kitu.

Bewara Ngalanggar Pelanggaran Hak Cipta

Upami anjeun yakin yén bahan atanapi kontén anu diterbitkeun dina Halaman Wéb tiasa ngalanggar hak cipta anjeun atanapi anu sanés, punten kontak urang.