VAI Awards 2022: Telepon pikeun Aplikasi - Ékspérimén!

"Karésidénan pikeun nyayogikeun waktos sareng rohangan pikeun pangajén pikeun ékspérimén dina prakték seni"

ékspérimén! nyadiakeun formulir alternatif tina karésidénan. Dumasar kana eupan balik ti anggota, éta jelas yén seuseueurna seuseueurna seniman visual nyandak waktos kaluar tina kahirupan maranéhanana pikeun ngamangpaatkeun residencies padumukan. Kami parantos ngupingkeun carita ngeunaan masalah waktos istirahat tina padamelan sanés, kawajiban kulawarga, sareng ngan ukur waktos anu diperyogikeun pikeun ngarambat ka tempat sanés pikeun waktos anu panjang. Kukituna, kami parantos ngararancang karésidénan ieu dina bentuk dukungan panalungtikan anu kabuka pikeun aplikasi ti seniman dina sadaya tahapan karirna.

Tujuan karésidénan nyaéta pikeun nyayogikeun seniman dana pikeun ékspérimén. Luyu sareng advokasi kami pikeun ngadukung seniman dina sadaya tahapan karirna, karésidénan bakal nyayogikeun dana 3000 Euro pikeun seniman pikeun ngalakukeun panilitian anu didesain pikeun nyandak praktékna ka tingkat anu anyar. Ieu tiasa nyobian bahan-bahan énggal, ngalaksanakeun latihan, nalungtik pangaruh tina nyoko kana strategi nétral karbon salaku bagian tina prakték hiji, diajar deui di daérah spesialis, perjalanan, atanapi ngalaksanakeun studi kamungkinan anu nyumbang kana dukungan praktékna.

Program dibuka ngan ukur pikeun ayeuna Anggota VAI. Aplikasi grup kedah mastikeun yén sadaya anggota grup anu ngalamar mangrupikeun anggota ayeuna. Anu meunang anu suksés bakal dibayar dina dua tranches, 1,500 Euro nalika nyayogikeun versi anu diropéa tina rencana anu aranjeunna kirimkeun, sareng kasaimbangan nalika ngirimkeun laporan ahir pangalaman sareng papanggihanna, anu ogé tiasa diterbitkeun dina The Lembaran Warta Artis Visual sareng / atanapi daérah Manual tina situs wéb VAI.

Jandéla Aplikasi bakal dibuka dinten Salasa, 1 Maret 2022.
Tuntas kanggo aplikasi nyaéta Minggu, 1 Mei 2022.
Kaputusan bakal dibéjaan sateuacan 31 Mei 2022.

Mangga log in pikeun ngakses formulir aplikasi

Eusi di handap ieu ngan bisa diasupan pikeun anggota, mangga asup.


Sumber: Visual Artists Irlandia Warta