Babagan awake dhewe

Anggota VAI nampa salinan edhisi cetak terus ing lawang, kaping enem saben taun, uga akeh mupangat liyane, kalebu menehi dhukungan langsung kanggo karya karo seniman individu. Sinau luwih lengkap babagan gabung karo VAI lan entuk edhisi cetak kanthi luwih akeh konten dikirim menyang lawang sampeyan.

Artis Visual Irlandia minangka jeneng dagang saiki saka Sculptors 'Society of Ireland. Masyarakat Pemahat Irlandia didegake ing taun 1980. Wiwitane digawe kanggo ningkatake kedudukan profesional para pemahat, nambah profil patung lan ngembangake kualitas lan ruang lingkup prosedur lan kesempatan komisioning. Minangka salah sawijining anggota pendiri kanthi ringkes nerangake - "supaya negara kasebut ndeleng patung minangka bagean saka urip saben dinane".

Nalika ngrampungake kebutuhan kasebut, Masyarakat miwiti simposium reca lan mula menehi kesempatan kanggo para pematung kanggo nggarap materi anyar, konteks anyar lan dhasar, kanggo dialog karo kanca-kancane. Pameran lan konferensi uga nyedhiyakake platform sing diperlokake kanggo patung Irlandia kontemporer, menehi penilaian kanthi kritis lan nyengkuyung pangembangan seni ing Irlandia. SSL 'Newsletter' nawakake seniman akses menyang informasi lan forum diskusi babagan praktik kasebut.

Masyarakat uga instrumental ing fasilitasi implementasi Persentase kanggo undang-undang Seni ing Irlandia, ngembangake kode praktik kanggo nugasake seni publik lan dipimpin conto kanthi njupuk manajemen komisi.

Wiwit didegake, Sculptors 'Society nyengkuyung definisi paling umum babagan praktik patung sing kalebu nggawe obyek, media adhedhasar lensa, seni digital, instalasi lan kinerja. Kawicaksanan sing mbukak lan kalebu iki uga program layanan lan sumber daya sing luwih apik nyebabake peningkatan anggota ing taun-taun sawise mati saka Asosiasi Seniman Irlandia ing taun 2002.

Ing taun 2005, Sculptors 'Society mutusake kanggo nggawe merek maneh organisasi lan nganggo jeneng bisnis Visual Artists Irlandia. Organisasi kasebut saiki nyedhiyakake kabeh seniman visual lan dadi siji-sijine lembaga perwakilan kanggo kabeh seniman visual profesional.

Minangka badan dhasar, kita nawakake macem-macem layanan sing dirancang khusus kanggo seniman visual lan organisasi seni visual dening spesialis. Amanat kita langsung saka: seniman visual individu, klompok seniman, organisasi seni, lan buruh seni independen sing ngakoni kita minangka panguwasa utama. Tujuane yaiku nyedhiyakake: informasi, dhukungan, saran, lan conto praktik paling apik kanthi cara sing gampang diakses lan dingerteni kanthi jelas.

Tim khusus kita entuk iki nggunakake dhukungan finansial para anggota, Dewan Kesenian Irlandia, Dewan Kesenian Irlandia Lor, Dewan Kutha Dublin, penghasilan sing ngasilake dhewe, uga liwat sumbangan finansial lan layanan

Temokake situs utama ing:

Artis Visual Irlandia - .ie
Artis Visual Irlandia - NI