Contact Us

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Lembar Warta Artis Visual, bebas hubungi editor kanthi ngirim utawa email. Yen sampeyan kepengin nulis Lembar Warta Artis Visual, waca iki Pedoman Kiriman kaca sadurunge ngubungi kita.

Fitur Editor: Joanne Laws joanne@visualartists.ie
Editor Produksi / Desain / Pariwara: Kolam renang Thomas news@visualartists.ie

Lembar Warta Artis Visual
Artis Visual Irlandia
Masonry
151-156 Thomas Street
Pulo Usher
Dublin, D08 PY5E
T: + 353 (0) 1 672 9488
E: info@visualartists.ie
W: visualaritts.ie